Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Concerta Kopen

55.00

Voor 15:30 uur besteld, morgen in huis

Ontvang tot 30% korting! Als u meerdere producten aanschaft kan de korting oplopen tot maar liefst 30%. Combineren met overige producten is uiteraard toegestaan. Alle bestellingen vanaf € 200,- worden gratis bij u thuisbezorgd. Hieronder vindt u de kortingspercentages

Guaranteed Safe Checkout

Concerta Kopen | Concerta Kopen zonder recept

Concerta 18 mg verbetert de aandacht en stemming wordt o.a. voorgeschreven voor ADHD en bevat eveneens Methylfenidaat. Het verschil tussen Methylfenidaat en Concerta is dat Concerta langer doorwerkt bij ADHD (aandachtstekort-stoornis) en narcolepsie (slaapziekte). Soms bij mensen op hun sterfbed, om de sufheid door sterke pijnstillers te verminderen en de stemming te verbeteren.. Concerta Kopen | Concerta Kopen zonder recept

Wat is ADHD?

ADHD is een gedragsstoornis die kan voorkomen bij kinderen en bij volwassenen. Kinderen met ADHD zijn hyperactief, impulsief, opstandig en kunnen zich niet concentreren. Volwassenen met ADHD voelen zich onrustig en kunnen zich ook moeilijk concentreren.Concerta Kopen | Concerta Kopen zonder recept

Wat is Narcolepsie?

Narcolepsie is een slaapziekte. Mensen met naolepsie hebben overdag last van onbedwingbare slaapaanvallen, ook al hebben zij de nacht daarvoor goed geslapen.

Als u snel last van uw maag krijgt, kunt u de tabletten of de capsules het beste met wat voedsel innemen.

  • Gewone tabletten (Medikinet en Methylfenidaat): innemen met een half glas water.
  • Tabletten met verlengde afgifte (Concerta en Kinecteen): slik de tabletten heel door met een half glas water, zonder te kauwen. De tabletten zijn voorzien van een beschermende laag die het werkzame bestanddeel langzaam gerende de hele dag afgeeft aan het lichaam.

Concerta Kopen | Concerta Kopen zonder recept

Tabletten en capsules met verlengde afgifte: ’s ochtends innemen. Methylfenidaat werkt na 1 tot 2 uur. Kijk op het etiket of u het voor, tijdens of na het ontbijt moet innemen. Heel doorslikken, zonder te kauwen.

U kunt rusteloos, slapeloos, nerveus of duizelig worden. Andere bijwerkingen zijn misselijkheid, buikpijn, minder eetlust en hoofdpijn. Soms helpt het om het meicijn met wat voedsel in te nemen.

Wanneer Concerta 18 mg gebruiken?

Gebruikelijk is dan dat u de eerste tablet ’s ochtends neemt, meteen na het opstaan, en de tweede rond één uur ’s middags. Het werkt dan gedurende de hele dag. Neem de laatste dosis niet later dan 4 uur voor het slapengaan, omdat u anders moeite met insapen kan krijgen.

Hoe lang Concerta 18 mg  gebruiken?

ADHD
Na ongeveer 4 weken kunnen u en de arts meestal beoordelen of de behandeling aanslaat. Het is aan te raden dit ook zelf bij te houden, bijvoorbeeld door het gedrag dagelijks in een cijfer uit te drukken.

Hoe lang u dit medicijn moet gebruiken, verschilt. Meestal moet u dit medicijn langdurig gebruiken. Wanneer u het langer dan een ja moet gebruiken, adviseert de arts meestal één of meer keren per jaar gedurende enkele weken te stoppen. Tijdens deze ‘medicijnvakantie’ kunnen u en de arts beoordelen of Methylfenidaat nog nodig is.

Concerta Kopen | Concerta Kopen zonder recept

Narcolepsie
Methylfenidaat geneest uw aandoening niet, maar werkt alleen tegen de verschijnselen van narcolepsie. U zult dit medicijn daarom meestal langdurig moeten gebruiken.

Behalve het gewenste effect kan dit medicijn bijwerkingen geven. De belangrijkste bijwerkingen zijn de volgende:Concerta Kopen | Concerta Kopen zonder recept

Soms (bij 10 tot 30 op de 100 mensen)